Kotiseutupäivät 6.8. klo 12-16 Taivassalon museolla

Tervetuloa Kotiseutupäiville Taivassalon museoon, Viiasten kartanoon! Päivän aikana museoon on vapaa pääsy.

Tapahtuman alkupuolella kuulemme mielenkiintoisia tarinoita ja puheita, kun Sankarivainajien etsintäryhmä Taipaleen jäsen Timo Pääkkö tulee kertomaan etsintätyöstä. Museon vaihtuvassa näyttelyhuoneessa on samanaikaisesti nähtävillä ryhmä Taipaleen löytämän sankarivainaja Antero Salosen tarina.

Puhujavieraina kuulemme myös Taivassalon-Kustavin Reserviupseereista Stefan Abrahamssonia, joka kertoo sodankäynnistä saaristossa historiallisesta ja nykynäkökulmasta sekä Meeri Tengströmiä, joka kertoo nykypäivän reserviarmeijan toiminnasta sivuten paikallista sotahistoriaa ja evakkoja.

Lisäksi päivän aikana voi museossa kiertelyn lisäksi nauttia virvokkeita ja tutustua työnäytöksiin.

Tarkempi päivän aikataulu tarkentuu lähempänä. Muutokset mahdollisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.